Stagiunea Estivală continuă și în iulie, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Spectacolele „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în aer liber. FOTO Primăria Constanța
Spectacolele „O Sole Mio” și “Musica Sempre Libera” se joacă în acest weekend în aer liber. FOTO Primăria Constanța

Constănțeni și turiști deopotrivă sunt așteptați sâmbătă și duminică, începând cu ora 20.30, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” la două spectacole deosebite: „O sole mio” și „Magic Swing”.

Talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni vor evolua pe originala scenă din fața teatrului. Veți avea ocazia să vedeți evenimente unice, să ascultați muzicieni consacrați care vor aduce emoție, bucurie și momente artistice de care să vă amintiți cu plăcere.

Până pe 15 septembrie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, împreună cu Primăria Constanța, vă invită la Stagiunea Artistică Estivală. Fiecare spectacol oferă o agenda bogată de genuri muzicale, ce satisfac gusturi dintre cele mai variate.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*