Șofer depistat când circula cu 147 km/h pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian

Aparat radar. FOTO IPJ Constanța

Un șofer a fost depistat când circula cu 147 km/h pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii au identificat un bărbat care a condus un autoturism pe D.N.3, între municipiul Constanța și comuna Valu lui Traian, aparatul radar înregistrând viteza de 147 km/h pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 70 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*