Primăria Constanța introduce „abonament la purtător” pentru locurile de parcare din zona 0

Sediul SC Confort Urban SRL. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța a anunțat miercuri, 27 iulie, că, în urma consultărilor dintre reprezentanții autorității publice locale și cei ai industriei ospitalității din Constanța, oferă o soluție facilă pentru ca toți agenții economici care își desfășoară activitatea în zona 0 să poată beneficia  de un abonament unic, în valoare de 199 de lei/ lună și de un abonament suplimentar în valoare de 499 de lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 123 din 2021: introducerea unui abonament la purtător.

„Suplimentar față de locurile de parcare aflate în proximitatea unității de primire turistică care au fost marcate și semnalizate corespunzător și pentru care hotelierii pot controla accesul, oferim posibilitatea solicitării unui abonament la purtător. Acesta va putea fi utilizat pentru a parca în orice loc de parcare liber și nerezervat în zona 0 de pe raza stațiunii Mamaia și a municipiului Constanța”, au precizat reprezentanții instituției.

Abonamentele la purtător sunt transmisibile cu condiția afișării formularului tipizat la loc vizibil, astfel încât să permită identificarea acestora.

Detalii despre obținerea acestor abonamente puteți afla sunând la numărul de telefon 0241 672299 sau de la sediul Confort Urban SRL de pe str. Vârful cu Dor nr. 10, Constanța, de luni până vineri în intervalul orar 07.30 – 15.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*