Peste 170 de turiști străini au ajuns în Constanța la bordul navei fluviale de pasageri A Rosa Mia

Nava fluvială de pasageri A ROSA MIA, prima escală în portul Constanța. FOTO: CN APMC SA

Nava fluvială de pasageri A Rosa Mia, sub pavilion Germania, a acostat vineri, 26 mai, la terminalul de pasageri al Portului Constanța.

Potrivit Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanţa, A Rosa Mia a sosit pentru două zile la Constanța, cu 171 de turiști la bord, majoritatea fiind germani, precum și elvețieni, danezi, americani. În prima zi aceștia vor face un tur de oraș, vor vizita Muzeul de Artă Populară, apoi vor merge în zona Cazino și în portul Tomis.

A doua zi, programul turistic oferit pasagerilor va include o excursie în Delta Dunării cu nave de agrement.

Croaziera la bordul navei A Rosa Mia se desfășoară în perioada 19 mai – 6 iunie, cu plecare de la Engelhartszell (Austria). Aceasta a inclus escale pe Dunăre la Bratislava (Slovacia), Mohacs (Ungaria), Belgrad (Serbia), la Porțile de Fier, Ruse (Bulgaria), iar după cele două zile petrecute la Constanța, turiștii vor reveni pe Dunăre în Austria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*