Sprijin pentru întreprinzătorii din Constanța. Peste 120 invitați au învățat despre fondurile nerambursabile

Eveniment pentru IMM-uri. FOTO Viviana Pascu
Eveniment pentru IMM-uri. FOTO Viviana Pascu

Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta in parteneriat cu Patronatul National al Femeilor de Afaceri din Intreprinderile Mici si Mijlocii – Constanta au organizat Conferinta “Fonduri nerambursabile pentru IMM-uri in MEDIUL rural si urban” in data de 05 aprilie, 2017 la Hotel Sulina International Mamaia.

Speakerii invitati au reprezentat institutii de prestigiu si au oferit informatii actualizate si pentru a putea fi aplicate punctual, de catre cei interesati, in urma solicitarilor deja trimise.

Stela Curtmola a reprezentat Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta (OTIMMC), in timp ce Elena Coanda a reprezentat atat Patronatul National al Femeilor de Afaceri din Intreprinderile Mici si Mijlocii (PNFAIMM), cat si firma de consultanta JUNIOR. Din partea Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a fost prezent dl Teliceanu.

Conferinta s-a bucurat de o prezenta numeroasa, peste 120 persoane care au interactionat in permanenta cu invitatii nostri, dialogul creat fiind unul constructiv, plin de informatii utile pentru cei prezenti.

„Evenimentul deschide seria campaniilor destinate societatii civile, pe care Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei le va organiza in acest an. Ne implicam activ in actiuni diverse atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru a sustine cauze ce necesita sprijin financiar, inca din anul 2005″, a declarat Mihaela Belcin, Presedinte al ASOAF.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*