Amenzi pentru administratorii a cinci localuri din Constanța, prinși cu clienți la interior

Amenzi pentru administratorii a cinci localuri din Constanța, prinși cu clienți la interior. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii și jandarmii constănțeni continuă activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Potrivit IPJ constanța, în cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție urbană au desfășurat acțiuni, pe raza Secției 3, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că cinci localuri de pe raza de competență (bulevardul Tomis, strada Ștefan cel Mare, strada Smârdan, strada Sarmisegetuza, strada Traian) desfășurau acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private – nunți, botezuri, mese festive, atât în spații deschise, cât și în cele închise – saloane,  restaurante, baruri, săli de evenimente etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*