Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța și cei care locuiesc în jur au fost afectați de o avarie a RAJA

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

O unitate sanitară și mai mulți constănțeni au fost afectați de o oprire de apă în municipiul Constanța.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 22 iunie, în intervalul orar 14,30 – 17,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile Spitalul de boli infecțioase și consumatorii arondați PT65.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*