Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier se desfășoară îngreunat joi, 29 decembrie, pe bulevardul Tomis din Constanța, în zona blocului T3, din cauza unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă.

Potrivit RAJA, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei unei avarii, echipele de intervenție au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe banda întâi de circulație de pe bulevardul Tomis, pe sensul de mers dinspre strada Soveja spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Măsura este în vigoare până la ora 16.00, iar în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid”, au transmis reprezentanții societății.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*