SPIT Constanța anunță că taxa de întreținere cimitire/loc de veci se achită până pe 2 aprilie

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că termenul de achitare al taxei întreținere cimitire/loc de veci este data de 2 aprilie.

Cuantumul taxei este de 5 lei/mp/an, iar pentru neachitarea la termen, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula majorări de întârziere de 1% pe lună sau fracţie de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

Menționăm că atât cetățenii care dețin contracte de concesiune pentru locuri înhumare cu termenul de valabilitate expirat, cât și cei care dețin contracte pe numele unor persoane decedate au obligativitatea efectuării demersurilor necesare în vederea actualizării acestora.

În acest sens, persoanele în cauză sunt îndrumate să se adreseze Serviciului Gestionare Cimitire, Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, cu sediul în str. Bărăganului nr. 2-4.

Adauga valoare acestui articol "SPIT Constanța anunță că taxa de întreținere cimitire/loc de veci se achită până pe 2 aprilie"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News