O lucrare a RAJA a lăsat fără apă abonații de pe mai multe străzi din Hârșova

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru realizarea unor lucrări de racordare la sistemul de alimentare cu apă de pe Șoseaua Constanței, din orașul Hârșova, RAJA SA a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile în cursul zilei de 10 mai, în intervalul orar 09,00-12,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Nicolae Bălcescu, Ardealului, Libertății, dar și cei aflați pe tronsonul cuprins între strada Plantelor și OMV de pe Șoseaua Constanței.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*