Spectacolele „Marea și Muzica” și „O Sole Mio” revin în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Seria reprezentațiilor organizate de Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” continuă
Seria reprezentațiilor organizate de Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” continuă

Spectacolele „Marea și Muzica” și „O Sole Mio”, organizate în aer liber, în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, vor fi prezentate sâmbătă, 27 iunie și duminică, 28 iunie, începând cu ora 20.00. Pentru buna desfășurare a spectacolelor, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14.00 – 22.00, traficul rutier va fi restricționat pe aleea delimitată de strada Ștefan cel Mare și Teatrul Național Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Sâmbătă, 27 iunie, începând cu ora 20.00, se va desfășura concertul de bijuterii muzicale instrumentale, „Marea și Muzica”, cu participarea soliștilor: Sebastian Tegzeșiu vioară, Carmen Simion vioară, Rodica Nurla vioară, Ioana Crudu vioară, Dumitru Porcescu vioară, Adeline Penescu violă, Simion Crudu violă, Costinel Florică violoncel, Anca Scarlat violoncel, Vladislav Zodieru contrabas, Cristina Tegzeșiu, Natalia Gribinic pian, Dan Simion percuție, Sergiu Rotari percuție, Alexandru Feraru percuție, Veaceslav Ghilescu trompetă, Sorin Mustățea trompetă, Nicolae Gribinic corn, Dorin Ioan trombon, Iurie Postolache tubă.

Duminică, 28 iunie, de la ora 20:00, publicul constănțean este invitat la o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment „O Sole Mio”. În compania fermecătoare a muzicii italienești, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni: Mădălin Băldău, Smaranda Drăghici, Ionela Duma, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Lucia Mihalache, Bogdan Ocheșel, Răzvan Săraru, Silvia Simionescu, Stela Sîrbu și Daniela Vlădescu.

Evenimentele vor fi organizate săptămânal, sâmbăta și duminica, de la ora 20.00, în aceeași locație, până în data de 31 august. Intrarea este gratuită.

În perimetrul asigurat de organizatori în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune. Potrivit organizatorilor, singurele motive de anulare a evenimentelor sunt condițiile meteo neprielnice, sau participarea instituției de cultură la alte evenimente organizate în aceleași zile în alte locații din Constanța.

Spectacolele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS –CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, reglementări cuprinse în Ordinul emis de către MINISTERUL CULTURII nr.2.879 din 29 mai 2020, și de către MINISTERUL SĂNĂTĂȚII nr.967 din 29 mai 2020.

Regulamentul de participare poate fi vizualizat accesând următorul link http://tnobconstanta.ro/2020/06/06/regulament-participare-evenimente/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*