#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Poveste cu…Scufița Roșie” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din spectacolul "Scufița Roșie". FOTO Tetrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare

Una dintre cele cunoscute și îndrăgite poveșt poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”. Spectacolul “Poveste cu….Scufița Roșie” poate fi urmărit duminică, 21 aprilie, de la ora 10, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 21 aprilie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 18 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți.

 Adaptare după una din cele mai populare povești din toate timpurile, culeasă de folcloristul Charles Perrault și publicată în 1867, spectacolul aduce pe scenă într-o variantă extrem de haioasă și modernă, în același timp, povestea clasică a faimoasei fetițe, zglobie și cu scufiță roșie pe cap, puțin cam neascultătoare, pe care mama o trimite „să îi ducă bunicuței care locuia într-o poiană din mijlocul pădurii, un coșuleț în care pusese niște plăcinte, o ulcică de unt….”.

În spectacolul plin de candoare și umor, micuții vor face cunoștință cu o Scufiță Roșie puțin mai atipică, care alături de lupul cel mic, lupul „cel bătrân” prea obosit să mai ducă povestea la bun sfârșit, ciupercuțele care cântă, iepurași vorbitori și copaci care freamătă le vor oferi multe momente amuzante, totul într-un decor minimalist, pe niște acorduri muzicale antrenante.

Morala piesei este extrem de clară pentru cei mici, ei trebuie să iși asculte întotdeauna părinții că altfel, vor fi în pericol.

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan

Regia și scenariul: Valentin Dobrescu

Scenografia: Valentin Dobrescu

Muzica: Radu Alin Macovei Moraru

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*