„O Sole Mio” deschide seria de spectacole susținute în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. FOTO Adrian Mergiani
Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța. FOTO Adrian Mergiani

Încep serile magice la Constanța: „O Sole Mio”, vineri, 10 iunie, ora 20:30, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. În compania fermecătoare a muzicii italienești, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni.

„O, sole mio!” este chemarea soarelui într-un tărâm de poveste, o călătorie a amintirilor exuberante. „Chitarra romana”, „Volare”, „Santa Lucia”, „Non ti scordar di me” sunt cântece pe care memoria inimii melomanilor le păstrează în cufărul prețios al frumuseții ca pe comori ale unei tinereți ce refuză trecerea timpului.

Concepție spectacol: Gabriela Dobre

Soliști: Daniela Vlădescu, Stela Sîrbu, Lucia Mihalache, Mihaela Ionescu, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Raluca Dărăban, Veronica Răceală, Gabriela Dobre, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Mădălin Băldău, Ionuț Neagu, Cristian Parmac.

În perioada 10 iunie – 15 septembrie, Teatrul National de Opera si Balet împreună cu Primăria Constanța vă invită la Stagiunea artistică estivală.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*