Stațiunile Olimp, Neptun, Venus și Jupiter au rămas fără apă potabilă în urma unei căderi de tensiune în zona Mangalia

Statiunea Saturn. FOTO: Primăria Mangalia

O cădere totală de tensiune înregistrată sâmbătă, 8 iulie, în zona Mangalia a adus cu sine o situație neplăcută pentru consumatorii din stațiunile din sudul litoralului – Olimp, Neptun, Venus și Jupiter.

Astfel, potrivit RAJA, sursa Tatlageac, care furnizează apă către aceste destinații de vacanță, a fost afectată de o avarie electrică, ce a oprit funcționarea pompelor de alimentare. Efectul imediat: lipsa apei potabile la robinete pentru localitatea 23 August și stațiunile Olimp, Neptun, Venus și Jupiter.

Din acest motiv, turiștii și rezidenții din aceste stațiuni se vor confrunta cu lipsa apei potabile, ceea ce poate afecta planurile de relaxare și confortul în timpul sejururilor.

Abonații din municipiul Mangalia vor beneficia în continuare de apă, însă cu presiune redusă, până la remedierea completă a avariei.

În aceste circumstanțe, RAJA SA Constanța își cere scuze sincer pentru disconfortul creat și asigură utilizatorii afectați că imediat ce disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei, restabilind astfel condițiile normale pentru turiști și localnici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*