Spectacol de 1 Mai pe Lacul Tăbăcărie: Regata ambarcațiunilor de competiție și agrement fără motor

Pasionații de sporturi nautice au ocazia de a-și demonstra abilitățile duminică, 1 mai, în cadrul unui eveniment care va transforma Lacul Tăbăcărie într-o „mare” de adrenalină.

„Mai…pe apă” dă tonul distracției în acest sezon estival. Deschiderea evenimentului va avea loc începând cu ora 10.00. De la ora 11.00, cei prezenți se pot bucura de parada ambarcațiunilor și pot testa noile echipamente.

Startul competiției se va da la ora 12.30 și va include probele sportive: caiac, canoe, SUP (Stand Up Paddling) și canotcă. Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului.

Festivitatea de premiere va avea loc începând cu ora 15.00.

Evenimentul este organizat de Școala de Înot „Gheorghe Oancea”, Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*