Șoferița ce a creat haos în oraș, a fost internată la psihiatrie

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, femeia care a condus haotic și a provocat mai multe tamponări în zona Capitol din Constanța este I.A.-E., în vârstă de 45 de ani, din București. Polițiștii constănțeni au observat în momentul identificării șoferiței în cauză un comportament delirant cu o gândire dezorganizată.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost condusă la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe cu efect psihoactiv.

Deoarece a refuzat să-i fie prelevate probe biologice, medicii care au consultat-o au decis transferarea la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Constanța. Oamenii legii au întocmit dosar penal, urmând ca în urma evaluării de specialitate să ia măsurile ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*