Accident pe strada Baba Novac din Constanța. Un pieton a fost rănit grav de o mașină lovită de un alt autoturism

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

Un individ beat a intrat lovit în plin într-un autoturism avariat în urma unei tamponări, provocat de o femeie, tot băută, în intersecția străzilor Baba Novac și Dezrobirii. Două persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc în dimineața de 18 decembrie, în jurul orei 2.50, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 36 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice – 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Baba Novac, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu. Când a ajuns la intersecția cu strada Dezrobirii, prevăzută cu semafor electric, care la momentul respectiv funcționa pe galben intermitent și indicator Oprire, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier. A urmat o coliziune cu un autoturism imobilizat în intersecție, ca urmare a producerii unui accident rutier, soldat doar cu pagube materiale. La momentul acela, autoturismul era condus de un tânăr, de 19 ani.

Aici, cu puțin timp mai devreme, o femeie, de 36 de ani, a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost depistată după ce a lovit mașina tânărului de 19 ani. Ulterior, la fața locului a rămas doar mașina avariată și care a mai fost lovită încă o dată.

În urma coliziunii dintre cele (lalte) 2 autoturisme, a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 43 de ani, pieton – care se afla în fata autoturismului avariat – și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul auto, un bărbat, de 35 de ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*