Accident pe strada Baba Novac din Constanța. Un pieton a fost rănit grav de o mașină lovită de un alt autoturism

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

Un individ beat a intrat lovit în plin într-un autoturism avariat în urma unei tamponări, provocat de o femeie, tot băută, în intersecția străzilor Baba Novac și Dezrobirii. Două persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc în dimineața de 18 decembrie, în jurul orei 2.50, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 36 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice – 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Baba Novac, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu. Când a ajuns la intersecția cu strada Dezrobirii, prevăzută cu semafor electric, care la momentul respectiv funcționa pe galben intermitent și indicator Oprire, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier. A urmat o coliziune cu un autoturism imobilizat în intersecție, ca urmare a producerii unui accident rutier, soldat doar cu pagube materiale. La momentul acela, autoturismul era condus de un tânăr, de 19 ani.

Aici, cu puțin timp mai devreme, o femeie, de 36 de ani, a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost depistată după ce a lovit mașina tânărului de 19 ani. Ulterior, la fața locului a rămas doar mașina avariată și care a mai fost lovită încă o dată.

În urma coliziunii dintre cele (lalte) 2 autoturisme, a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 43 de ani, pieton – care se afla în fata autoturismului avariat – și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul auto, un bărbat, de 35 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*