Șofer drogat, depistat în Mihail Kogălniceanu

Un șofer drogat a fost depistat în comuna Mihail Kogălniceanu.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 martie, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au observat un autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu. La vederea polițiștilor, conducătorul auto a schimbat brusc direcția de deplasare.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, reușind interceptarea vehiculului după aproximativ 500 de metri.

Conducătorul auto a fost legitimat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 30 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un recipient din plastic ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză, au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, fiind condus ulterior la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma testării rapide a probelor bilogice recoltate, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*