Șofer depistat cu peste 100 km/h în comuna Mihail Kogălniceanu

Mașină de Poliție

Un șofer care circula cu o viteză de peste 100 km/h a fost depistat în comuna Mihail Kogălniceanu.

La data de 19 martie, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe DN2A, în comuna Mihail Kogălniceanu, cu viteza de 103 km/h, înregistrată de aparatul radar.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Față de persoana în cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*