Șofer băut, prins în timp ce gonea pe DN 2A cu o viteză de 194 km/h

Șoferii vitezomani au fost opriți în trafic. FOTO IPJ Constanța

Polițiști ai Serviciului Rutier Constanța și cei ai birourilor și formațiunilor rutiere au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, timp de patru ore, o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat din județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, pe parcursul celor patru ore, au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 72.000 de lei, dintre care 47 pentru depășirea vitezei legale admise. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 21 de permise de conducere. În plus, polițiștii rutieri au constatat nouă infracțiuni.

Astfel, un bărbat a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2A, cu o viteză de 194 km/h, având 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*