Societate din Nazarcea, amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu pentru depozitare necorespunzătoare a deșeurilor

Societate din Nazarcea, amendată pentru depozitare necorespunzătoare a deșeurilor. FOTO: Garda de Mediu

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu Constanța au efectuat verificări la o societate din localitatea Nazarcea după ce s-au autosesizat cu privire la grămezile de deșeuri de toate tipurile aflate pe un teren cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

„Societatea în cauza a salubrizat terenurile deținute și a depozitat toate deșeurile la limita proprietății, fiind identificate deșeuri reciclabile, anvelope uzate, ambalaje de plastic și metal, deșeuri vegetale, deșeuri inerte, piese auto, filtre de ulei, ambalaje cu conținut de produse petroliere s.a.”, au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța.

Totodată, societatea desfășoară o activitate care necesită autorizație de mediu, existând pe amplasament mai multe rezervoare de depozitare combustibili.

Pentru neconformitățile constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 100.000 de lei, și s-au stabilit măsuri de remediere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*