SNN anunță că au mai rămas 7 zile pentru înscrieri la Bursa Tânărului Nuclearist. Sunt căutați 41 de studenți din anii terminali ai universităților cu profil tehnic

Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Societatea Națională Nuclearelectrica anunță că au mai rămas șapte zile pentru înscrieri la Bursa Tânărului Nuclearist, programul de burse pentru perioada 2021 – 2023, fiind căutați 41 de studenți din anii terminali ai universităților cu profil tehnic.

SNN a anunțat că sunt oferite burse de studiu în valoare de 2.300 de lei brut.

“Căutăm 41 de studenți entuziaști din anii terminali ai instituțiilor universitare acreditate cu profil tehnic din România.

Oferim:

  • burse de studiu în sumă de 2300 lei brut/bursă;

  • practică profesională asistată de specialiștii SNN;

  • posibilitatea de angajare în cadrul SNN dupa terminarea studiilor;

  • pregătire și perfecționare continuă alături de o echipă recunoscută la nivel internațional;

  • oportunități de creștere și avansare;

  • mândria de a lucra într-o centrală nucleară performată și unică în România!”, a anunțat SNN.

Tinerii bursieri vor face parte din peste cei 2.200 de specialisti români care aprind, zi de zi, 1 din 5 becuri din România.

“Vino să generezi alături de noi energie curată și să contribuim împreună la un viitor mai sustenabil! Fii colegul nostru în producerea a peste 18% din necesarul zilnic de consum din țara noastră!”, a mai transmis SNN.

Mai multe informații despre Programul de burse pot fi accesate la: https://bit.ly/3npNnkf

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*