Autobuzele liniei 2-43 vor circula, timp de două zile, pe un traseu deviat

CT BUS anunță publicul călător că marți, 20 septembrie, și miercuri, 21 septembrie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, autobuzele liniei 2-43 circulă deviat.

Motivul îl reprezintă lucrările de asfaltare executate de pe strada Brizei.

Astfel, pe sensul către Cap de Linie Poarta 6, vor circula pe bulevardul 1 Mai Vechi – strada Pajurei – strada Viorelelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*