SMART ENERGY Expo 2023: Începe cel mai mare eveniment dedicat energiei inteligente la Constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Asociația pentru Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța și Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene vor organiza, în intervalul 25 – 28 mai, la Pavilionul Expozițional Constanța, evenimentul SMART ENERGY Expo 2023. Deschiderea oficială a expoziției va avea loc joi, 25 mai, de la ora 11.00.

La SMART ENERGY Expo 2023, care își propune să fie platforma ideală prin care societățile îşi pot promova produsele, tehnologiile sau serviciile, în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe, vor lua parte atât reprezentanți ai instituțiilor gazdă, cât și înalți oficiali ai administrației publice locale și centrale. Manifestarea urmează să reunească un număr important de expozanți, care vor avea ocazia să-și prezinte produse și soluții din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri, dar și stații de încărcare pentru mașini electrice, soluții pentru iluminat și alimentare cu energie electrică, independente de rețeaua convențională, care să eficientizeze consumul de energie electrică și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home.

Aflat la a doua ediție, SMART ENERGY Expo 2023 oferă oportunități de comunicare și contact direct între reprezentanții mediului de business și cei ai instituțiilor publice, realizarea condițiilor pentru stabilirea de noi parteneriate de afaceri, conferințe, dezbateri publice și workshop-uri. Și în ediția 2023 se vor reuni jucători importanți din domeniu, cu produse și soluții din zona energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, stații de încărcare pentru mașini electrice, soluții de alimentare cu energie electrică independentă de rețeaua convențională, materiale de construcţii ecologice, vehicule electrice, echipamente pentru case smart etc.

Printr-o agendă dinamică, expozanții vor avea oportunitatea să-și prezinte produsele și soluțiile din domeniul energiei regenerabile – componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri electrice, stații de încărcare pentru mașini electrice -, dar și soluțiile pentru iluminat și alimentare cu energie electrică și termică, cu ajutorul dispozitivelor smart home. De asemenea, producătorii de energie din surse convenționale vor prezenta soluțiile identificate pentru facilitarea accesului către tranziția verde.

Așa cum s-a întâmplat și la ediția din 2022, evenimentul va găzdui dezbateri pe teme precum: sursele de finanțare nerambursabile pentru eficiența energetică, digitalizarea și mobilitatea urbană durabilă, tranziția energetică în domeniul public, eficiența energetică și eficientizarea costurilor companiilor, securitatea energetică, dar și informații legate de geostrategie.

În cadrul SMART ENERGY Expo 2023, un rol important va fi acordat dezbaterilor publice sub forma unor ateliere de lucru care vor pune la aceeaşi masă sectorul energetic cu cel public şi mediul nonguvernamental şi cel academic într-o încercare de identificare a celor mai bune soluții pentru atingerea obiectivelor de decarbonare stabilite la nivelul Uniunii Europene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*