Situație inedită în județul Constanța. Valentin Vrabie a câștigat Primăria Medgidia, iar soția sa, Nicoleta Vrabie, Primăria Peștera

Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu
Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, și-a reconfirmat mandatul cu un scor foarte bun. Peste 60% dintre alegătorii din oraș l-au vrut din nou de edil pe liberalul care a condus Medgidia timp de 4 ani.

“Mulțumesc tuturor cetățenilor care și-au exercitat dreptul la vot, indiferent de opțiunea politică! Am obținut la acest scrutin un important scor electoral, aproximativ 60%, pentru care țin să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat, din nou, un vot masiv de încredere!

Votul dumneavoastră reflectă dorința de a continua munca de reconstrucție și modernizare a municipiului nostru. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi! Victoria este a noastră, a tuturor!”, a declarat Valentin Vrabie la aflarea rezultatului. 

Aflată la prima candidatură, soția lui Vrabie, Nicoleta, a reușit performanța de a câștiga – ca independent – primăria comunei Peștera.

Nicoleta Vrabie, noul primar al comunei Peștera, Constanța. FOTO Arhiva Personală N. V.
Nicoleta Vrabie, noul primar al comunei Peștera, Constanța. FOTO Arhiva Personală N. V.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*