Sistemul de semaforizare din intersecția de la Casa de Cultură din Constanța va fi oprit timp de cinci zile pentru modernizare

Sistemul de semaforizare din intersecția de la Casa de Cultură din Constanța va fi oprit timp de cinci zile pentru modernizare. FOTO: Primăria Constanța

Sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Ion Luca Caragiale va fi oprit total de luni, 21 august, începând cu ora 18.00. și până pe data de 25 august. Această măsură face parte din proiectul de mobilitate urbană al orașului, care își propune modernizarea și îmbunătățirea infrastructurii rutiere.

Pe parcursul acestei perioade, semafoarele din intersecție vor fi complet oprite pentru a permite lucrătorilor să desfășoare reconfigurarea geometriei intersecției. Vor fi mutați stâlpii de semaforizare conform noii configurații, iar corpurile de semaforizare vechi vor fi înlocuite cu unele noi, echipate cu lămpi LED, pentru o mai bună vizibilitate și eficiență energetică. În plus, instalațiile electrice vor suferi o revizuire și înlocuire pentru asigurarea funcționării corecte.

Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța.

Deși această situație poate genera disconfort pentru șoferi și participanți la trafic, autoritățile locale cer înțelegere și sprijin din partea comunității. Cei care utilizează această rută sunt încurajați să exploreze rute alternative în această perioadă, pentru a evita întârzierile și a reduce aglomerația în zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*