Zeci de refugiați ucraineni, în special mame cu copii, cazați în hoteluri din sudul litoralului

Zeci de refugiați ucraineni, în special mame cu copii, cazați în hoteluri din sudul litoralului. FOTO Primăria Mangalia

Primăria Mangalia, împreună cu agenți economici din turism și bisericile din localitate acordă, în continuare, sprijin cetățenilor ucraineni, care ajung în județul Constanța.

În aceste zile, refugiații din țara vecină, îndeosebi copii orfani, persoane vârstnice și mame cu copii, beneficiază de tot suportul autorităților din sudul litoralului, implicate în criza umanitară din Ucraina. În hotelurile din stațiunile Mangaliei, au fost cazate câteva zeci de persoane, cărora li se oferă mese calde, medicamente și alte obiecte de strictă necesitate.

Zeci de refugiați ucraineni, în special mame cu copii, cazați în hoteluri din sudul litoralului. FOTO Primăria Mangalia

„În prezent, avem în unitățile noastre de cazare, seniori ai Ucrainei, mame cu copii, dar și copii orfani, care au reușit să se salveze din calea bombardamentelor. Cel mai greu este pentru copiii care nu mai au părinți și facem tot ce putem să le asigurăm confortul de care au nevoie pentru a le diminua suferința. În sprijinul nostru, pe lângă agenții din HoReCa, au venit preoții acestui oraș și alți oameni de bine. Pe această cale, le mulțumesc tuturor pentru implicare și omenia de care dau dovadă. Ținem permanent legătura cu instituțiile statului, colaborăm cu autoritățile pentru o cât mai bună corelare și coordonare a planului nostru de intervenție”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*