FOTO Sinucidere pe Podul de la Agigea. O femeie și-a lăsat mașina și papucii și s-a aruncat în canalul Dunăre-Marea Neagră

Podul de la Agigea. FOTO Adrian Boioglu
Podul de la Agigea. FOTO Adrian Boioglu

Alertă la Agigea. Militarii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de luni, 9 septembrie, pentru căutarea și salvarea unei femei posibil înecată în canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona podului de la Agigea.

Femeia în vârstă de 32 de ani, a dispărut de acasă în această dimineață în jurul orei 5, spune logodnicul acestei. El a alertat imediat autoritățile.

La operațiune au intervenit 12 scafandri cu patru autospeciale și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Conform reprezentanților IPJ Constanta, la piciorul podului rutier Agigea, polițiștii au găsit autoturismul și papucii femeii. După aproximativ o oră de căutări, femeia a fost găsită de către scafandri înecată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*