Sindicatul Liber al Navigatorilor împlinește 30 de ani de activitate și a pregătit cadouri speciale de Crăciun pentru copiii marinarilor

Sindicatul Liber al Navigatorilor la ceas aniversar

De 30 de ani, Sindicatul Liber al Navigatorilor, alături de membrii săi, au plutit pe mări furtunoase dar liniștite, întotdeauna ajungând în porturile de destinație la timp și în siguranță.

Tot de 30 de ani, Tradiția și Moșul au spus că sediul SLN este o destinație foarte apreciată și atractivă pentru copiii membrilor SLN. Cu speranța că anul 2019 a fost un an cu bucurii și sănătate, atât pentru părinți cât și pentru cei mici, vă invităm să îl încheiem împreună, în perioada 17-20 decembrie, cu cadouri și surprize la sediul din incinta Port, între orele 9.00 – 14.00.

Pe bază de înscriere, pe 21 decembrie, la ora 9.30 fix, la Seamen’s Club Constanța, din strada Traian nr. 62, Bloc K4, copiii, alături de Moș Crăciun și invitații săi – Magicianul, Prințesele, Omul de Zăpadă și Renul care trage la sania plină de pachete și surprize, vor asculta colinde, vor sărbători lângă Pomul de Crăciun, vor primi cadourile mult așteptate și vor face poze magice, momente care vor rămâne cu siguranță în amintirea tuturor.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*