Sindicatul Liber al Navigatorilor împlinește 30 de ani de activitate și a pregătit cadouri speciale de Crăciun pentru copiii marinarilor

Sindicatul Liber al Navigatorilor la ceas aniversar

De 30 de ani, Sindicatul Liber al Navigatorilor, alături de membrii săi, au plutit pe mări furtunoase dar liniștite, întotdeauna ajungând în porturile de destinație la timp și în siguranță.

Tot de 30 de ani, Tradiția și Moșul au spus că sediul SLN este o destinație foarte apreciată și atractivă pentru copiii membrilor SLN. Cu speranța că anul 2019 a fost un an cu bucurii și sănătate, atât pentru părinți cât și pentru cei mici, vă invităm să îl încheiem împreună, în perioada 17-20 decembrie, cu cadouri și surprize la sediul din incinta Port, între orele 9.00 – 14.00.

Pe bază de înscriere, pe 21 decembrie, la ora 9.30 fix, la Seamen’s Club Constanța, din strada Traian nr. 62, Bloc K4, copiii, alături de Moș Crăciun și invitații săi – Magicianul, Prințesele, Omul de Zăpadă și Renul care trage la sania plină de pachete și surprize, vor asculta colinde, vor sărbători lângă Pomul de Crăciun, vor primi cadourile mult așteptate și vor face poze magice, momente care vor rămâne cu siguranță în amintirea tuturor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*