Avarie RAJA pe aleea Hortensiei din Constanța. Locuitorii din zonă nu vor avea apă până la ora 15.00

O avarie pe o conductă de alimentare cu apă de pe aleea Hortensiei din Constanța a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 5 mai, pentru remedierea acesteia echipele de intervenție ale RAJA SA oprind furnizarea apei potabile în zonă, până la ora 15.00.

Potrivit RAJA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu – strada Dispensarului – strada Căpitan Dobrilă Eugeniu – bulevardul Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 145 și 45.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au precizat reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*