Și-a încătușat bunicul orb și l-a băgat în portbagajul mașinii, apoi a plecat în trombă

Mașină de poliție. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii constănțeni se confruntă cu un caz ciudat. Un tânăr cu un comportament suspect și-a răpit bunicul nevăzător și a plecat cu el spre o destinație necunoscută.

În cursul zilei de 9 februarie, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au fost sesizați prin 112 de răpirea unui vârstnic de 71 de ani, nevăzător, din localitatea Topalu. Cea care a sunat după ajutor, a fost concubina bătrânului. Aceasta le-a povestit oamenilor legii că nepotul bătrânului, un individ de 28 de ani, a năvălit în casă peste ei și prin amenințări i-a pus bărbatului cătușe la mâini și l-a forțat să intre în portbagajul mașinii. Ulterior, l-a încuiat și a demarat în viteză.

Oamenii legii au pornit în căutarea mașinii suspecte, aceasta fiind depistată în trafic pe DN2 A, între localitățile Crucea și Stupina. Individul nu a vrut să le ofere polițiștilor nici un fel de explicații pentru fapta sa. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spitalul Hârșova, unde a fost evaluat medical, dar bătrânul nu a rămas internat.

Pe numele nepotului a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințări, lovire și alte violențe și lipsire de libertate. Individul a fost transportat la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

UPDATE

Suspectul este gardian la Penitenciarul Poarta Albă, iar dimineață când a intrat în tură, se comporta ciudat.

„A venit dimineață la serviciu, dar a dat dovadă de un comportament neadecvat față de colegi și de șeful ierarhic. Acesta din urmă a luat decizia de a-l trimite acasă. Nu știm ce s-a întâmplat după ce a plecat“, a declarat Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*