Și-a încătușat bunicul orb și l-a băgat în portbagajul mașinii, apoi a plecat în trombă

Mașină de poliție. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii constănțeni se confruntă cu un caz ciudat. Un tânăr cu un comportament suspect și-a răpit bunicul nevăzător și a plecat cu el spre o destinație necunoscută.

În cursul zilei de 9 februarie, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au fost sesizați prin 112 de răpirea unui vârstnic de 71 de ani, nevăzător, din localitatea Topalu. Cea care a sunat după ajutor, a fost concubina bătrânului. Aceasta le-a povestit oamenilor legii că nepotul bătrânului, un individ de 28 de ani, a năvălit în casă peste ei și prin amenințări i-a pus bărbatului cătușe la mâini și l-a forțat să intre în portbagajul mașinii. Ulterior, l-a încuiat și a demarat în viteză.

Oamenii legii au pornit în căutarea mașinii suspecte, aceasta fiind depistată în trafic pe DN2 A, între localitățile Crucea și Stupina. Individul nu a vrut să le ofere polițiștilor nici un fel de explicații pentru fapta sa. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spitalul Hârșova, unde a fost evaluat medical, dar bătrânul nu a rămas internat.

Pe numele nepotului a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințări, lovire și alte violențe și lipsire de libertate. Individul a fost transportat la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

UPDATE

Suspectul este gardian la Penitenciarul Poarta Albă, iar dimineață când a intrat în tură, se comporta ciudat.

„A venit dimineață la serviciu, dar a dat dovadă de un comportament neadecvat față de colegi și de șeful ierarhic. Acesta din urmă a luat decizia de a-l trimite acasă. Nu știm ce s-a întâmplat după ce a plecat“, a declarat Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*