Și-a amenințat fosta iubită în plină stradă și i-a avariat mașina, iar apoi a dormit la poliție

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

În data de 23 februarie, polițiștii Secției 1 au fost sesizați de o tânără de 27 de ani că în urma unei discuții în contradictoriu cu fostul iubit, acesta a amenințat-o și i-a avariat mașina. Suspectul a fost identificat și reținut de către polițiști.

Mai exact, individul a tras de ștergătoarele mașinii și le-a rupt. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare. În urma verificărilor, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au identificat și reținut un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor. Oamenii legii l-au reținut inițial pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*