Un bucureștean s-a răsturnat cu mașina în apropiere de Valea Dacilor

Șoferul mașinii a fost rănit. FOTO CTnews.ro

Un bărbat din București a ajuns la spital după ce a apăsat pedala de accelerație fără a cunoaște drumul, iar mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.50, când, un bărbat de 36 de ani, din municipiul București, a condus un autoturism pe DJ 381, dinspre localitatea Valea Dacilor către municipiul Medgidia. În dreptul kilometrului 33+500 m, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*