Autostrada A2 blocată pe sensul spre București din cauza unui accident în lanț

Autostrada A4 trafic rutier. FOTO Catalin Schipor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre patru autovehicule, circulația rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii Constanța – București este momentan oprită la km 13 (Glina). Polițiștii rutieri deviază provizoriu traficul (spre București) pe la kilometrul 15.

UPDATE
Circulația rutieră pe sensul către București al Autostrăzii Soarelui s-a reluat. Din cauza unei coliziuni dintre patru autovehicule (în care o persoană a fost rănită), traficul fusese întrerupt la km 13, în zona localității ilfovene Glina. Precizăm că la intrarea în Capitală se circulă acum îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*