VIDEO Pompierii au salvat un ied căzut într-un puț în localitatea Topraisar

Pompierii au reușit să salveze iedul. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au fost solicitați în cursul zilei de duminică 10 mai să salveze două animale aflate în pericol: un ied căzut într-un puț și o căprioară căzută în Canalul Dunăre – Marea Neagră.

Iedul a nimerit în puțul dezafectat din localitatea Topraisar în urmă cu două zile, iar stăpânii săi au încercat să îl scoată singuri, dar nu au reușit, în tot acest timp aruncându-i mâncare. În cele din urmă, în jurul orei 10.00 au apelat la ajutorul pompierilor, la locul solicitării fiind trimis un echipaj format din șase pompieri din cadrul Stației Tuzla cu o autospeciala.

După aproximativ jumătate de oră, pompierii au reușit să scoată iedul din fântâna adâncă de aproximativ 10 metri, teafăr.

La scurt timp, un alt apel la 112 îi solicita pe pompieri în zona Ecluză a Canalului Dunăre – Marea Neagră, acolo unde o căprioară căzuse în apă. La solicitare au răspuns pompierii de la punctul temporar Agigea, dar când au ajuns la locul specificat, animalul nu se mai vedea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*