Sfârșit de săptămână în siguranță alături de jandarmii constănțeni

Sfârșit de săptămână în siguranță alături de jandarmii constănțeni. FOTO: IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni vor fi zilnic la datorie în acest final de săptămână, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, militarii vor fi prezenți în zonele aglomerate și la manifestările cultural-artistice desfășurate pe raza județului Constanța, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.

Ei vor asigura ordinea publică la evenimentele cultural artistice derulate în acest weekend în municipiul Constanța, respectiv la „Târgul de artă” și evenimentul artistic „Pirouette Ballet Academy”, ambele derulate în Piața Ovidiu, la spectacolele artistice din cadrul festivalului „SEAS” – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – derulate în Parcul Arheologic și la festivalul cultural artistic „O vară sub semnul armoniei” din Parcul Teatrului „Oleg Danovski”, precum și la evenimentele cultural artistice din județul Constanța, respectiv tabăra de vară „Atlantykron”, desfășurată în localitatea Capidava, evenimentul „Weekend Escape@ Plaja Tuzla” care are loc pe plaja din localitatea Tuzla, precum și la spectacolul artistic cu caracter istoric organizat în comuna Adamclisi.

De asemenea, jandarmii constănțeni vor participa și în acest weekend, alături de colegii din poliție, la acțiunea Blocada, organizată pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Având în vedere numărul mare de turiști care sunt pe litoral în această perioadă, le recomandăm tuturor participanților la evenimentele enumerate anterior să se comporte în conformitate cu normele legale și cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenție sporită copiilor și să aibă grijă de bunurile personale.

De asemenea, în cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică să semnaleze imediat aceste aspecte forțelor de ordine prezente la fața locului sau să apeleze numărul unic de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*