„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, revine la Constanța cu ediția a IV-a

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, revine la Constanța cu ediția a IV-a

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin” este prezent și în acest an, ajungând la a IV-a ediție, având un mare succes de fiecare dată, datorită programelor complexe, dinamica spectacolelor, și, nu în ultimul rând, publicului iubitor de artă și pasionat de aceste evenimente ce implică emoții care ajung cu ușurință prin intermediul spectacolelor de teatru și de muzică.

Proiectul include programe artistice, ce au ca scop delectarea cetățenilor de toate vârstele, creșterea nivelului cultural și încurajarea societății de a participa la evenimente artistice care, de cele mai multe ori, facilitează comunicarea și creează o atmosferă inedită, plăcută care aduce la suprafață partea sensibilă a fiecărui om.

Anul acesta, proiectul se desfășoară în perioada 05 – 21 august, începând cu orele 21.00, în Parcul Tăbăcărie – Amfiteatru, Constanța. Intrarea este liberă.

  • În data de 05 august, FF Theatre din București vă prezintă spectacolul „Killer Joe”, un spectacol de teatru imprevizibil, cu o poveste reală și plină de suspans, despre ce sunt în stare să facă oamenii atunci când ajung la disperare.
  • În data de 06 august, veți avea ocazia să asistați la un spectacol de Stand-up Comedy cu artiști cunoscuți din București, spectacol la care veți râde copios, până la lacrimi.
  • În data de 07 august, veți asista la un spectacol de teatru din București, intitulat „Fata din curcubeu”, spectacol de mare succes, un One-woman Show care te face să râzi și să plângi pe măsură ce îți dezvăluie povestea.
  • În data de 11 august, veți avea ocazia să vă delectați la un Concert de muzică ușoară, o seară relaxantă în care vă puteți bucura de frumusețea acestui gen de muzică, pe gustul tuturor, care transmite emoții profunde și trezește amintiri plăcute.
  • În data de 12 august, Teatrul Roșu din București vă prezintă spectacolul de teatru „Un bărbat și mai multe femei”, o comedie în care este implicat un soț a cărui lume va fi întoarsă pe dos din cauza a 8 femei.
  • În data de 13 august, sunteți invitați la un Concert Marius Mihalache. Un concert care, de fiecare dată, reușește să creeze o atmosferă de neuitat și ajunge la inimile oamenilor datorită sensibilității pe care o transmite prin cântece, prin atitudine, și prin bucuria de a cânta.
  • În data de 14 august, FF Theatre din București vă prezintă spectacolul „Ultima noapte în Paradis”, o comedie spumoasă, care ne arată că viața poate să fie un mister, o aventură continuă și ne învață că totul depinde de felul în care alegem să trăim.
  • În data de 18 august, are loc spectacolul de teatru „Niște fete”, din Constanța. Este o comedie amară despre destinele a cinci femei de vârste și din locuri diferite, legate de un bărbat, un fost macho, aflat în curs de reabilitare, care le-a marcat viețile.
  • În data de 19 august, sunteți așteptați la un spectacol de muzică și poezie din Constanța, intitulat „Un suflet cât o mie”.
  • În data de 20 august, studenții Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța prezintă spectacolul de teatru „Bădăranii”, o comedie clasică în trei acte. Este un spectacol în care trei bărbați își deranjează nevestele cu toanele lor, doar că, la fel ca în viața reală, soțiile acționează după cum vor ele, și, mai mult decât atât, îi transformă pe bădărani în oameni cumsecade și liniștiți.
  • În data de 21 august, are loc spectacolul de teatru „Nu avem timp”, din Constanța, un spectacol de comedie ce prezintă nevoia de a iubi și de a fi iubit, un sentiment care se manifestă diferit la fiecare om în parte și care se regăsește în fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu.

Proiectul „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a, este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. „Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a IV-a, este un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 132712/27.06.2022. Valoarea totală a proiectului este de 330.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*