Organizatorii Neversea pun la dispoziția fanilor biletele pentru o zi la festival

Rapper-ul și compozitorul american Lil Pump urcă anul acesta, în premieră, pe scena Neversea.

Organizatorii festivalului Neversea au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din lineup. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket, care oferă accesul în tot perimetrul de festival pentru ziua selectată.

Toți cei care aleg opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să participe la festival și să trăiască experiența Neversea, alături de Dj-ii și artiștii preferați, anunțați pentru ziua respectivă.

Lil Uzi Vert urcă pe scena principală Neversea vineri, iar J Balvin va face un super show pe mainstage, duminică

Printre artiștii care vor urca în fiecare zi pe scena principală a festivalului se numără:

  • Joi, 06 iulie: Lil Uzi Vert, Alok, Timmy Trumpet;
  • Vineri, 07 iulie: Steve Aoki, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo;
  • Sâmbătă, 08 iulie: Lost Frequencies, Don Diablo, CKay, Vini Vici;
  • Duminică, 09 iulie: J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci.

Fanii pot urmări canalele oficiale de comunicare ale festivalului pentru a afla în premieră numele care urcă pe scenele festivalului în fiecare zi. Pentru fanii care vor să se bucure de întreaga experiență a festivalului Neversea, biletele și abonamentele de festival sunt disponibile pe site-ul oficial, iar prețurile acestora vor crește începând cu data de 6 iunie.

Festivalul Neversea se află la ediția aniversară, iar organizatorii promit ca fiecare zi va fi cu adevărat memorabilă. Show-urile artiștilor și DJ-ilor de top, la nivel național și internațional, se vor împleti cu momente speciale, decoruri spectaculoase și multe alte surprize, pentru ca experiența fiecărei zile să fie o poveste completă la malul Mării Negre.

Festivalul Neversea 2023 are loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța. Întreg lineup-ul anunțat până acum, precum și biletele și abonamentele sunt disponibile pe neversea.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*