Serbare câmpenească organizată în comuna Cumpăna de 1 Mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii

Ziua de 1 Mai la Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna organizează luni, de 1 Mai, o serbare câmpenească, la care muzică de petrecere, grătarele cu mititei și voia bună se vor menține pe durata întregii zile.

„1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Faptul că este preluată în unanimitate de alte națiuni europene face ca poporul nostru să se manifeste nu numai în creațiile ce-i aparțin exclusiv, ci și în modul în care asimilează motivele de mare circulație”, spune primarul Mariana Gâju.

Astfel, începând cu ora 11.00, toți cei interesați sunt invitați pe malul stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră, pentru a sărbători alături de artiștii comunei Cumpăna, membrii Ansamblurilor Foclorice „Mugurașii Cumpenei”, „Româncuța”, Trupa „All in One Dance”, Școala de balet „Nicolae Spirescu” și Vali Osman. Pe scena amplasată în aer liber vor evolua și soliștii vocali Iulian Tănase, Lucian Costea, Adriana Ivanciu, Jan Nițu, Teodor Mihai, Ștefania Luzinschi, Câmpanu Cătălin, Elena Iordan, Marian și Denisa Bordea. Prezentatori: Elena Iordan și Cătălin Câmpanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*