Sensul giratoriu nou amenajat la intrarea în stațiunea Mamaia dinspre Constanța, devine funcțional

Noul sens giratoriu nou amenajat la intrarea în stațiunea Mamaia va fi dat în funcțiune sâmbătă, 21 mai. FOTO: Primăria Constanța

Sensul giratoriu amenajat la intrarea în stațiunea Mamaia va deveni funcțional de sâmbătă, 21 mai, urmând să fie aplicate reguli noi de circulație la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele Confort Urban continuă în această noapte lucrările de trasare a marcajelor rutiere și de montare a elementelor de girație, traficul rutier fiind restricționat parțial între orele 21.00 – 05.00.

„Noul sistem va fi funcțional începând de mâine și va conține două variante de fluxuri auto: varianta de funcționare curentă, pentru trafic redus, și varianta de funcționare cu flux prioritar, pentru trafic intens. Vă reamintim că această construcția este temporară, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră”, au precizat reprezentanții instituției.

Aceștia susțin că amenajarea rutieră este corelată cu resistematizarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Proiectul include și extinderea zonelor cu spațiu verde, pe o suprafață de 2.500 metri pătrați.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*