Femeie reținută după ce a agresat un polițist în sediul Poliției Medgidia

Poliția municipiului Medgidia

O femeie a fost reținută după ce a agresat un polițist în sediul Poliției Medgidia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unei femei, de 57 de ani.

Aceasta este bănuită de săvârșirea infracțiunii de ultraj.

“Astfel, la data de 4 aprilie a.c., femeia ar fi pătruns în sediul Poliției Municipiului Medgidia, afirmând că dorește să se intereseze cu privire la o plângere aflată în competența de soluționare a acestei structuri de poliție.

La scurt timp, femeia ar fi devenit recalcitrantă, adresând amenințări ofițerului de serviciu.

Ulterior, s-ar fi deplasat din sala de așteptare în holul instituției, unde accesul este limitat, înregistrând cu telefonul mobil.

Ofițerul de serviciu i-ar fi solicitat să părăsească zona, moment în care aceasta l-ar fi agresat fizic.

Femeia a fost reținută, pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța” – IPJ Constanța.

Procurorii au venit cu detalii despre cum s-a produs agresiunea.

“Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în data de 04.04.2024, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în sediul Poliţiei muncipiul Medgidia, județul Constanţa, fără să îi fi fost permis accesul, inculpata C.V. l-a lovit cu palma în zona mandibulei drepte şi cu piciorul în zona genitală pe agentul de poliţie M.M.C., care se afla în timpul serviciului, provocându-i suferinţă fizică” – Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*