Sens unic de circulație pe strada Ion Bănescu din municipiul Constanța

Sens unic în Constanța. FOTO PMC
Sens unic în Constanța. FOTO PMC

Începând cu data de 23 august, pe strada Ion Bănescu din municipiul Constanța se va circula pe un singur sens. Mai precis, pe această arteră rutieră se va circula dinspre strada Decebal spre strada Tudor Vladimirescu.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va monta de dimineață dimineață indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația.

„Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranța circulaţiei“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*