Semafoarele de la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu nu funcționează pentru câteva zile

Semafoarele de la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu nu funcționează pentru câteva zile. FOTO Primăria Constanța

Din cauza unor probleme apărute la cablurile din subteran, semaforul de la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu nu funcționează.

Pentru repunerea în funcțiune a acestuia este necesară intervenția în subteran și schimbarea tuturor cablurilor, motiv pentru care timp de câteva zile semaforul va fi nefuncțional. Având în vedere că nu este prima dată când sunt probleme cu acest semafor, odată cu schimbarea cablurilor va fi montat și un automat nou, modern, care ulterior va fi parte integrantă din viitorul sistem inteligent de semaforizare.

Polițiștii fac apel la constănțeni să circule cu prudență în această zonă și să respecte regulile de circulație și semnalele agenților care vor dirija traficul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*