Șef nou dar vechi la conducerea IPJ Constanța

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 18 septembrie a.c., comisar-șef de poliție Dancu Constantin a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Funcția a fost deținută, tot interimar de primul adjunct al IPJ Constanța, comisarul şef de poliţie Mircea-Relu Vizitiu, de la 11 noiiembrie 2016, de când fostul comandant, Adrian Rapotan s-a pensionat.

Comisarul șef Constantin Dancu a mai ocupat aceiași funcție și în martie 2013, timp de câteva luni.

Și-a depus și candidatura pentru acest post, dar concursul a fost amânat luna trecută după ce mai mulți șefi din Poliția Română s-au pensionat și comisia nu a mai putut fi convocată.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*