Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian. Va fi aprobat un proiect de construire a unei centrale fotovoltaice

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a CL Valu lui Traian în cadrul căreia va fi dezbătut un proiect de construire a unei centrale fotovoltaice dotată cu stație încărcare pentru mașini electrice va avea loc săptămâna viitoare.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în conformitate cu prevederile  art.133 alin.(2)  lit.”a”  din  O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările uterioare,  în data de  07.11.2023, ora 12.00,  ce va  avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul  ordinii de  zi  este  compus  din  urmatoarele  puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea  depunerii  proiectului  și a  Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții: ”construire centrală fotovoltaică (prosumator)  valu lui traian  dotată cu stație de reîncărcare pentru mașini electrice”, precum și  aprobarea  indicatorilor tehnico economici, a devizului  general  și a bugetului proiecului în cadrul Fondului pentru modernizare în România, Programul -cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea  unor   rapoarte  de  evaluare  asupra  unor   terenuri  intravilane  ce fac parte din  domeniul  privat  al  comunei  Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*