Ședință de îndată la Medgidia. Consilierii locali, convocați pentru a aproba trei proiecte

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilieiri locali din Medgidia au fost convocați în această dimineață pentru a aproba trei proiecte importante pentru municipiu.

Primarul Valentin Vrabie a inițiat următoarele proiecte:

1. Modificarea H.C.L. nr.44/2012
2. Aprobarea contului de execuție al bugetului local și al instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, pe trimestrul III al anului 2018
3. Aprobarea propunerii administratorului judiciar CC INSOL S.R.P.L. pentru numirea administratorului special al SC APOLLO ECOTERM SRL

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*