Un minor și un adolescent din Medgidia riscă pușcăria pentru 30 de lei

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor (Arhivă)

În seara de 7 mai, polițiștii au fost sesizați prin 112 că două persoane necunoscute au intrat peste o bătrână de 91 de ani în casă și au tâlhărit-o. 

În urma cercetărilor polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, bănuiți de comiterea faptei. Anchetatorii au stabilit că sub amenințări, cei doi i-au furat 30 de lei, ultimii bani ai bătrânei.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe tineri, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei doi urmează să fie prezentați Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*