Ședință de îndată a Consiliului Local Constanța pentru miniparcul din Tăbăcărie

Ședință Consiliu Local Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Primarul Decebal Făgădău a convocat  Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă de îndată, convocatorul având două proiecte pe ordinea de zi, ambele privind un proiect transfrontalier romano-bulgar.

Ședința se ține marţi, 12 iunie, începând cu ora 15:00 în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. Ordinea de zi este următoarea, proiectele fiind inițiate de primarul Decebal Făgădău:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 335/2017 privind aprobarea plăţii contribuţiei aferente proiectului „Joint Romanian – Bulgarian Cultural and Historical heritage – Miniature Park“;
  2. Proiect de hotărâre privind disponibilitatea temporară a fondurilor până la rambursarea acestora din Programul INTERREG V A România-Bulgaria privind proiectul „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage-Miniature Park“.

 

#Constanta #PrimariaConstanta #Constantafrumoasa

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*