Ședință de Consiliu Local extraordinară la Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii Locali din Medgidia sunt convocați în ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia
din data de 6 august, începând cu ora 17.00.

Pe convocatorul ședinței se află un singur proiect de hotărâre, inițiat de către primarul Valentin Vrabie și este vorba despre mandatarea primarului să semneze în formă autentică contractele de constituire a dreptului de superficie cu titlu gratuit pentru depunerea unui proiect în cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritară 13m PI 9B, OS 13.1 – Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din Romania

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*