Jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ au vizitat „Târgul Săptămânal“ și nu au plecat cu mâna goală

Jandarmii au confiscat marfa contrafăcută. FOTO GJM Tomis

Jandarmii constănțeni au surprins patru persoane în timp ce comercializau în zona „Târgul Săptămânal“ fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 61 de parfumuri și zeci de articole de încălțăminte și îmbrăcăminte sport, susceptibile de a fi contrafăcute.

Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documente de proveniență a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizație de comercializare a bunurilor.

Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare (articole de încălțăminte și îmbrăcăminte –hanorace, veste, bluzoane, geci, pantofi sport și parfumuri) au fost indisponibilitate, în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*